RollShape

A RollShape egy olyan professzionális testmasszírozó eszköz, mely infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén és levegő ionizációval van felszerelve.

A mélyszöveti masszázs lehetővé teszi a letapadt zsírrétegek felszabadítását, az infravörös lámpák zsírcsökkentő hatásúak, a kollagén fényterápia bőrfeszesítő hatású, a színterápia pedig mentálisan gyógyító hatású. És ezek a funkciók mind együtt, egy gépben állnak rendelkezésre.

Ezzel a tulajdonságával a RollShape az egyedüli készülék jelenleg, amely ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt.

A test teljes átmasszírozását a speciálisan kifejlesztett forgó fagörgők valósítják meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, könnyen kezelhető és lehetőséget ad az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállítására is.

A masszázshenger 15-féle pozícióban használható. A henger fordulatszáma változtatható, egyénre szabható. A kezelések időtartama 10 perc és 30 perc között van, természetesen a felhasználó igényeinek megfelelően, egyénre szabható gyakorlatsorokkal. Így a lábfejtől kezdve a vádlin át a combok első és hátsó, oldalsó része, a fenék alatti rész, a fenék, a has, a hát, az alkar és a felkar, kéz és a talp egyaránt kezelhető.

Úgy is tekinthetünk a RollShape-re, mint a narancsbőr egyik legnagyobb ellenségére, mely segíti a letapadt zsírrétegek felszabadítását, a sejtek felmelegítését, a véráramlás serkentését.

Ezáltal érünk el:

  • alakformálást,
  • súlycsökkenést,
  • bőrfeszesítést,
  • és mentális kikapcsolódást.

Gyorsabb eredmény elérése érdekében, a RollShape használatát kombinálva ajánljuk az Infratrainer, hypoxi, testkezelés (kavitaciós zsirbontás, vákuum, Rf), EMS izomépítés szolgáltatásainkkal.

Aktuális áraink IDE KATTINTVA, vagy
az ÁRAINK menüpont alatt érhetőek el!