Infratrainer

The Zerofat Technology

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe, amelyet most Ön is megismerhet!

Működési elv

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Személyre szabott edzés

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

HATÁSMECHANIZMUS

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Felkeltettük az érdeklődésed? Vágj bele!

Kérj időpontot: +36 70 884 4157

Az infra fény

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Fólia nadrág előnyei:

Elsődleges szempont a higiénia. Rengeteg izzadsággal jár az edzés. Miután felfogja a fólia a vizet, így azonnal látható az edzés hatékonysága. A fólia olyan, mint a tekercselés. Megtartja a hőt, így ezáltal extra kalóriákat éget a szervezet.

Krém, Olaj:

A fahéjas tartalmú krém serkenti a vérkeringést és zsírégető, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatása is van.
Gyere és próbáld ki TE is a leghatékonyabb zsírégető edzésformát!

Új vendégeinknek fontos tudni:

 • Új vendég érkezése
 • regisztrációs adatlap kitöltése, mérés
 • öltözet, amit a vendég magával hoz:
  • ruházat (bikini/fittness ruha/sport melltartó/rövidnadrág)
  • sportcipő vagy zokni
 • amit az edzés során adunk:
  • fólia nadrág és krém
 • Beültetjük a vendéget a kényelmes, fekvő pozícióba.
 • Bekapcsoljuk, beállítjuk a gépet.
 • Edzés során is folyamatosan innia kell a vendégnek, hiszen a sok folyadékbevitel felgyorsítja az edzés hatékonyságát, valamint elkerülhető a fejfájás.
 • Az edzés végezte előtt 5 perccel lassítjuk a gép dinamikáját, hogy az edzés végével hamarabb regenerálódjon a vendég szervezete.
 • Zuhanyzás
 • mindenképpen langyos/hűvös vízzel zuhanyozzon a vendég– az edzés után még 2-3 órán keresztül dolgozik a szervezet, nem áll meg a méregtelenítési folyamat, a belső hő közlés/izzadás. Ezek ismeretében az Infra Trainer edzés után tilos a szolárium használat!

INFRA TRAINER edzés menete

 • Bejelentkezés szükséges (telefonon, Facebookon, Instagramon)
 • Rendkívül fontos, hogy az Infra Trainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell innia a vendégnek.
 • Pontos érkezés szükséges a leegyeztetett időpontban. (A leegyeztetett órákat legkésőbb előző nap lehet lemondani telefonon keresztül. Amennyiben ez nem történik meg, akkor az edzés alkalma levonásra kerül a bérletből!)

Aktuális áraink IDE KATTINTVA, vagy
az ÁRAINK menüpont alatt érhetőek el!